Regler och villkor

minmenskopp.se är en oberoende sök- och jämförelsetjänst. På vår hemsida kan du hitta och jämföra över 150 menskoppar.

minmenskopp.ses ambition är att lista samtliga tillverkare med produkter som faller inom våra kategorier. Därigenom kan vi garantera att våra besökare får en heltäckande bild av produktutbud.

Produktinformation har antingen tillgängliggjorts av tillverkare, återförsäljare, publikationer eller publicister eller har hämtats från offentliga källor.

Vi strävar efter att all information på webbplatsen ska vara så korrekt och aktuell som möjligt. Dock kan vi inte garantera att så alltid är fallet. Vi uppmanar våra användare att själva undersöka fakta innan de köper någon produkt som visas på vår webbplats för att verifiera att informationen är exakt. Alla handlingar som vidtas av webbplatsens användare sker på individens ansvar. minmenskopp.se kan inte garantera att någon information är korrekt och kan inte hållas ansvarig för några handlingar som vidtas grundat på produktinformationen som tillhandahålls.

Trots att minmenskopp.se alltid gör sitt yttersta för att produktbilder och egenskaper ska vara korrekta så kan det hända att felaktigheter smyger sig in. Tillverkarna kan aldrig hållas ansvariga för felaktig information hos minmenskopp.se utan det är alltid den information som återfinns på tillverkarnas webbplatser som gäller när man ingår ett avtal.

Alla varumärken, produktnamn och bilder som visas på denna webbplats ägs av respektive tillverkare.